Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Євробачення-2019: прогнози букмекерів та усі відео з репетицій учасників першого півфіналу

  • 07.05.2019, 20:25
  • 767

В Ізраїлі пройшли перші репетиції учасників Євробачення 2019, після яких букмекери оновили свої прогнози щодо головних фаворитів пісенного конкурсу.

Як повідомляє НВ, у Тель-Авіві в ході перших репетицій свої конкурсні номери показали представники дев'яти країн, які виступлять в першому півфіналі Євробачення 2019. Зокрема, на репетиції першого півфіналу виступили представники Кіпру, Чехії, Фінляндії, Польщі, Словенії, Чорногорії, Угорщини, Білорусі та Сербії.

Відео з репетицій всіх учасників першого півфіналу Євробачення 2019 були опубліковані на офіційному YouTube-каналі конкурсу. Відзначимо, сьогодні в Тель-Авіві проходять репетиції учасників другого півфіналу Євробачення 2019.

Після перших репетицій Євробачення 2019 букмекери оновили свої прогнози, сформувавши трійку фаворитів.

Так, за даними міжнародного порталу Євробачення Eurovision World, перше місце в таблиці букмекерів займає представник Нідерландів Дункан Лоуренс з піснею Arcade.

У свою чергу, представник Росії Сергій Лазарєв з піснею Scream, який до цього очолювала рейтинг фаворитів букмекерів, після репетиції розмістився на другому місці. Трійку лідерів замикає Швеція.

Міжнародний пісенний конкурс Євробачення в 2019 році пройде в найбільшому місті Ізраїлю — Тель-Авіві. Феєричне шоу буде відбуватись в Ізраїльському центрі торгових ярмарків і виставок — EXPO Tel Aviv.

Перший півфінал Євробачення 2019 відбудеться у вівторок, 14 травня в 22:00 за київським часом. Другий півфінал конкурсу пройде в четвер, 16 травня, в той час як феєричний гранд-фінал Євробачення 2019, в ході якого визначиться переможець, відбудеться в суботу, 18 травня.

Цього року Україна відмовилася від участі в Євробаченні 2019 після скандальної перемоги співачки Maruv в українському нацвідборі.

Схожі новини