Передплата 2024 ВЗ

«Для мене це не нове»: Луценко поскаржився на інформаційні атаки з боку команди Зеленського

  • 07.05.2019, 13:26
  • 380

Генпрокурор України Юрій Луценко заявив, що на нього здійснюються інформаційні атаки з боку команди новообраного президента Володимира Зеленського через кримінальне провадження на Олександра Данилюка.

Про це він розповів журналістам, передає «Укрінформ».

«Я хотів би звернутись до новообраного президента і його команди про недоцільність використання інформаційних атак на Генпрокурора виключно для того, щоб захистити особисто окремих членів команди Зеленського», — сказав Луценко.

«У даному випадку я кажу про радника Зеленського Олександра Данилюка, кримінальне провадження щодо якого пов'язано з нечесним заповненням декларації», — додав він.

Очільник ГПУ зазначив, що зареєстрував і направив до НАБУ і САП матеріали, і одразу після цього Данилюк від імені команди Зеленського почав заявляти про необхідність негайної відставки генпрокурора.

«Для мене це не нове, дуже багато ображених на мою принциповість вдавались до таких ходів», — заявив Луценко.

Він підкреслив, що не вважає, що працює погано, але оцінювати його роботу має парламент.

Також керівник генпрокуратури зауважив, що «ніяких консультацій або переговорів» з командою новообраного президента Зеленського не веде, бо не вбачає це доцільним.

«Я дійсно готовий до співпраці з новообраним президентом і готовий у будь-який момент спілкуватись з ним на ті теми, які його цікавлять», — сказав Луценко.

Схожі новини