Передплата 2024 ВЗ

Звозив дружину в окупований Крим: Шуфрич виклав фото з романтичної поїздки

  • 06.05.2019, 14:11
  • 635

Нардеп України Нестор Шуфрич на великодні свята разом з дружиною з’їздив в окупований Росією Крим.

Фото з поїздки він оприлюднив на своїй сторінці в Facebook.

«На травневі свята Нестор Шуфрич вирішив зробити коханій дружині подарунок — романтичну автомобільну подорож у Крим. Практично безпосередньо з Києво-Печерської Лаври — з пасочки і фарбованими яйцями, освяченими Блаженийшим Митрополитом Онуфрієм, — вони виїхали в нашу Ялту, в якій і провели першу частину вихідних. Переїхали через Чонгар. Нашу частину проїхали за 15 хвилин в одну сторону, і за 12 хвилин тому. На другій стороні прочекали огляду відповідно три і два з половиною години», — написав Шуфрич.

«Зізнаюся, за три дні в Криму серце стислося не раз, — каже Нестор Шуфрич. — Адже тут пройшли дні мого дитинства з мамою, татом і старшим братом і моєї юності! У Ялті люди дізнавалися, посміхалися, віталися. Настрій у людей святковий, хоча у деяких очі трохи сумні. По дорозі додому на заправці і в кафе теж дізнавалися — підходили, розмовляли, вітали з перемогою Зеленського і раділи, що час Порошенко минуло! «.

На прощання Нестор Іванович з дружиною кинули в море залізну гривню, щоб обов'язково повернутися в наш Крим", — розповів нардеп.

Схожі новини