Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

У Росії нова масштабна аварія: вибухнув хімзавод, є загиблі

  • 06.05.2019, 10:51
  • 1 074

На хімічному заводі у Пермському краї РФ стався вибух, у результаті якого загинули три людини, ще одна госпіталізована.

Про це повідомляє місцеве видання «59.ru», передає УНН.

Вибух на березниківській філії «Азот» АТ «ОХК «Уралхім» стався вранці 6 травня. Повідомлення про це було опубліковане у спільноті «НП Березники», відзначає видання. За даними телеграм-каналу «Адміністрація термінатора», вибух стався через те, що робітники різали ємність із залишками аміаку.

Як повідомили у березниківській лікарні, у результаті загинули три людини, ще одна — в лікарні з черепно-мозковою травмою.

У СУ СК РФ у регіоні підтвердили загибель трьох робітників.

«Вранці 6 травня 2019 року в місті Березники на території одного з підприємств загинули троє робітників. Один робітник із травмами доставлений в лікарню, де йому надають медичну допомогу», — вказали у прес-службі регіонального управління СК РФ.

За цим фактом слідчими органами СК РФ по Пермському краю порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч. 3 ст. 217 КК РФ.

Наразі слідчі проводять огляд місця події, допитують свідків. Проводять виїмку технічної документації, відеозапис камер спостереження і інші сліди і об'єкти. Вказано, що під час розслідування справи буде дана правова оцінка діям осіб, відповідальних за охорону праці та пожежну безпеку на підприємстві.

Нагадаємо, 5 травня в РФ сталася авіакатастрофа пасажирського літака в аеропорту Шереметьєво, яка супроводжувалася пожежою. Відомо про 41 загиблого.

Схожі новини