Передплата 2024 «Добра кухня»

Форма від відомого дизайнера, басейн та творчі гуртки: де і за скільки вчиться дочка Зеленського

  • 04.05.2019, 08:35
  • 2 736

Олександра Зеленська в цьому році закінчує восьмий клас елітної школи.

Дочка новообраного президента України Володимира Зеленського Олександра вчиться в елітній Новопечерскій школі, у 8 класі. Це школа відкрилася в 2014 році і розташовується на території ЖК «Новопечерські Липки», що по вулиці Драгомирова.

Про це повідомляє «РБК-Україна».

Вартість у цій школі коливається від 10 до 12 тисяч доларів на рік. Олександра Зеленська закінчує 8 клас, а це означає, що її тато платить 10 850 доларів за рік її навчання (приблизно 287 тисяч гривень).

У вартість навчання входить планшет та всі необхідні підручники і дидактичні матеріали, шкільна форма від відомого українського дизайнера Лілії Пустовіт, спортивна форма, дворазове харчування, відвідування творчих гуртків і спортивних секцій, щорічний медичний огляд. При бажанні батьки можуть замовити для дитини додаткове харчування: сніданки — 1900 гривень в місяць і полуденки — 1700 гривень в місяць. Діти в школі перебувають повний день з 9 ранку до 6 вечора.

У школі є великий спорткомплекс, басейн, гончарний клас, музичний зал та охорона по всьому периметру. Вхід тільки за спеціальними перепустками.

У цій же школі навчається донька прем'єр-міністра України Володимира Гройсмана, син Ірини Білик, донька Ольги Фреймут і дочка Маші Єфросиніної.

Олександра Зеленська під час участі в передачі «Розсміши коміка» розповіла, що займається малюванням, вокалом і відвідує спортивні секції — тайський бокс і теніс.

У Новопечерской школі вона вчиться за спеціальною канадсько-українською інтегрованою програмою. Також вона бере участь у різних шкільних заходах і навіть представила власний проект про вплив глобалізації на продукти щоденного використання.

Схожі новини