Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

«Доведеться визнати Крим російським»: окупанти висунули жорстку умову щодо квартири Зеленських на півострові

  • 03.05.2019, 17:45
  • 631

Обраний президент України Володимир Зеленський не зможе користуватися своєю квартирою в окупованому Росією Криму, поки він вважає півострів частиною української держави.

Таку заяву зробив перший віце-спікер «парламенту» Криму Юхим Фікс. Він зазначив, що Зеленському варто визнати півострів російським, передає «Обозреватель» із посиланням на РІА Новини.

При цьому, в штабі Зеленського раніше заявили, що мають намір користуватися цією нерухомістю «тільки після обов'язкового повернення Криму до України».

«Якщо Зеленський так ставить питання, то він ніколи не скористається цією квартирою. Так вона і залишиться підвішеному в повітрі», — зазначив окупант.

Фікс додав, що Зеленському варто визнати очевидний факт, що Крим — це невід'ємна частина Росії.

«Нехай Зеленський приїжджає в російський Крим і користується квартирою, відпочиває в Лівадії, отримує насолоду від нашої кримської природи. Лівадія — приголомшливе місце. Нехай відпочиває, побачить, як кримчани живуть. Крим російський, і ми запрошуємо всіх, хто бажає відвідати наш півострів», — розповідав він.

Дружина переможця президентських виборів в Україні Володимира Зеленського Олена в 2013 році купила елітну квартиру в Криму за половину вартості в олігарха і екс-нардепа Олександра Буряка.

Схожі новини