Передплата 2024 «Добра кухня»

Чоловік Регіни Тодоренко потрапив у серйозну ДТП у Москві: з’явились подробиці

  • 03.05.2019, 14:32
  • 1 162

Чоловік Регіни Тодоренко Влад Топалов потрапив у серйозну ДТП в Москві. Екс-соліст групи Smash розповів, що сам не постраждав, але його машина отримала серйозні пошкодження і потребує дорогого ремонту.

Про це артист розповів на своїй Instagram-сторінці, повідомляє РБК.

За словами музиканта, вранці після відвідування церкви, він попрямував додому, щоб зібрати валізи і ввечері полетіти в Туреччину, де відпочиває його дружина Регіна Тодоренко разом із сином Михайлом. Але в його авто раптово врізався чоловік-пенсіонер.

Топалов розповідає, що ні він, ні чоловік, який врізався його авто, не порушили правил. Винуватцем аварії стало третє авто, водій якого нахабно підрізав пенсіонера.

Музикант журиться через покалічене авто, але в аварії не звинувачує чоловіка, який після ДТП перебував у шоковому стані і навіть не зміг сам заповнити документи прибулим співробітникам ДПС — за нього це зробив Топалов.

Крім того, після аварії він розговорився з чоловіком-пенсіонером, який розповів, що три роки тому пережив трагедію — втратив сина, а зараз займається вихованням дочки і допомагає онукам.

Після того, як всі питання були улагоджені, співак вирушив додому, зібрав речі і поїхав в аеропорт, щоб полетіти до коханої дружини і сина.

Схожі новини