Передплата 2024 «Добре здоров’я»

«Ах, Одесса» для оркестру у… халатах: в Одесі влаштували «пляжно-музичний» флешмоб

Глядачі у захваті були!

Фото pushkinska.net

Виступами на великих сценах чимало музикантів можуть похвалитися. А ось концертом на балконах… Через такий «сюр» оркестр Одеського муніципального театру духової музики не лише овації здивованих глядачів зірвав, а й на всю Україну нашумів.

«Пляжно-музичний» флешмоб із присвятою Міжнародному дню джазу вдався. Публіка, яка зібралася на набережній пляжу «Ланжерон», була у захваті, коли один з готелів просто «вибухнув» мелодією St. Louis Blues (американського композитора Вільяма Крістофера Хенді). Та це був лише початок шоу. У наступні хвилини на глядачів чекав ще захопливіший сюрприз. Поки частина оркестру запалювала публіку виступом на терасі, на балконах готелю один за одним з'являлися решта музикантів. Особливо потішили глядачів виконавці у білих готельних халатах. З кожним наступним балконним виходом до мелодії додавалося звучання нового інструменту.

Після St. Louis Blues настала черга знаменитої «Ах, Одесса». Але на цьому концерт не закінчився. Вийшовши з готелю, музиканти виконали ще кілька композицій — вже на набережній.

Схожі новини