Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

«Купили за ринковою ціною»: у Зеленського прокоментували інформацію про пентхаус у Криму

  • 01.05.2019, 16:08
  • 513

У прес-службі переможця президентських виборів Володимира Зеленського стверджують, що квартира в Криму була придбана Оленою Зеленською в 2013 році за ринковою ціною.

Про це йдеться в заяві прес-служби щодо публікації агентства Reuters про те, що квартира в Лівадії була придбана за ціною, більш ніж удвічі нижчою за ринкову, повідомляє УП.

«Нерухомість у Криму була придбана Оленою Зеленською, дружиною Володимира Зеленського, у квітні 2013 року, до незаконної анексії Криму, у повній відповідності з чинним законодавством України. Нерухомість була придбана за ринковою ціною. При цьому в Україні були сплачені всі обов’язкові податки та збори», — зазначили в прес-службі.

Там підкреслили, що через незаконну анексію Криму Росією родина Зеленських ніколи не користувалася цією нерухомістю. Договір купівлі-продажу нотаріально був зареєстрований у Києві.

Крім того, там нагадали, що ця квартира була офіційно задекларована Зеленським.

«Родина Зеленських має намір користуватися цією нерухомістю лише після обов’язкового повернення Криму в Україну. Таким чином, ця чергова вигадана „сенсація“ — абсолютно безпідставна», — йдеться в заяві.

Схожі новини