Передплата 2024 «Добра кухня»

The Washington Post рекламує туристичні принади Львова

Зокрема, видання рекомендує відвідати «серце» міста — площу Ринок, щоб «помилуватися барвистими будівлями, кафе, крамничками та ресторанами».

Провідна американська газета «The Washington Post» опублікувала матеріал під назвою «Вперед на захід — до Львова», де рекомендувала місто як обов’язкову локацію для відвідин в Україні. Фото з відкритих джерел (у паці номера — Fedorovy)

Провідна американська газета The Washington Post опублікувала матеріал «Вперед на захід — до Львова», де рекомендувала місто як обов’язкове для відвідин в Україні. Серед головних переваг Львова автор статті виділяє доступність, настроєвість та чудове співвідношення ціни та якості.

«Це вишукане місто виглядає як традиційна європейська дестинація, довершена брукованими вуличками, фестивалями класичної музики та гучними літературними святкуваннями, — пише автор The Washington Post. — У Львові варто відвідати „серце“ міста — площу Ринок, щоб „помилуватися барвистими будівлями, кафе, крамничками та ресторанами“. Обов’язково піти у місцеві заклади громадського харчування, особливо — кав’ярні, адже саме львів’янин був першим, хто винайшов особливий рецепт кави, відомої тепер як „віденська“. Кав’ярня-тезка заснованої ним кав’ярні у Відні „Під синьою фляжкою“, працює нині й у Львові. Також рекомендую завітати до книжкового ринку просто неба, що біля пам’ятника першого українського друкаря Івана Федорова».

Журналіст The Washington Post пропонує туристам не оминати площу біля пам’ятника Федорову, щоб придбати рідкісну книжку.
Журналіст The Washington Post пропонує туристам не оминати площу біля пам’ятника Федорову, щоб придбати рідкісну книжку.

Схожі новини