Передплата 2024 «Добра кухня»

Меган Маркл не дозволили народжувати в домашніх умовах, — ЗМІ

  • 01.05.2019, 17:11
  • 566

Королівському подружжю принца Гаррі та Меган, які вирішили залишити народження в таємниці, довелося повернутися в Кенсінгтонський палац із власної резиденції, в яку вони нещодавно переїхали.

Як повідомляють інсайдери виданню RadarOnline, 37-річній герцогині Сассекській не дозволили народжувати в домашніх умовах, передає ТСН.

«Немає шансів на те, що колишній акторці буде дозволено це зробити. Безпека королівської дитини має першорядне значення і повинна бути в лікарні», — повідомили інсайдери в королівській родині.

Також зазначається, що навколо Кенсингтонського палацу посилили охорону. Співробітники безпеки, приставлені до Меган і Гаррі, охороняють їх в цілодобовому режимі. Вони будуть супроводжувати герцогів в лікарню, як тільки у Меган почнуться перейми.

Таке рішення прийняла королева, оскільки маєток герцогів Сассекських розташований далеко від Лондона і звідти не було б можливості оперативно доставити породіллю в одну із клінік в центрі столиці Британії. У списку значаться приватне американське пологове відділення портлендської лікарні, клініки Челсі і Вестмінстера.

Схожі новини