Передплата 2024 «Добрий господар»

«Повертайся в Україну»: активісти прийшли до будинку Портнова у Відні

Активісти громадської організації «Речовий доказ» провели акцію перед будинком екс-посадовця адміністрації президента Віктора Януковича Андрія Портнова у Відні.

Про це повідомляється на сторінці «Речового доказу» у Facebook.

«Ми завітали до будинку Портнова у Відні та провели невеликий перфоманс, в ході котрого закликали Портнова скоріше повернутись до України», — йдеться у повідомленні.

Активісти наголошують, що Портнов, перебуваючи у ЄС, «активно виступав проти України та транслював месиджі роспропаганди», а нещодавно заявив, що планує повернутись до України.

Учасники акції розгорнули під будинком плакат із написом «Портнов, повертайся в Україну. Ми тебе чекаємо». Вони також розклеїли листівки з фотографією Портнова та інформацією про втікача від українського правосуддя.

«І ми справді на нього чекаємо! Так само як на нього чекають мільйони українців, що постраждали від дій Януковича та його команди. Андрій Портнов, приїзди скоріше!» — зазначили активісти.

Як відомо, Андрій Портнов був заступником голови АП часів президентства Віктора Януковича, потім утік у Росію. Портнова звинувачували у привласненні майна шляхом зловживання службовим становищем.

Схожі новини