Передплата 2024 «Добре здоров’я»

З 1 червня у мера Львова буде заступник з питань безпеки

Депутати Львівської міської ради вкотре погодили розширення штату мерії, додали нову кадрову одиницю

Незабаром у Ратуші запровадять посаду нового заступника міського голови — з питань безпеки. «Правій руці» мера буде підпорядковано департамент з питань поводження з відходами, управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення та управління безпеки міста. Щоправда, у мерії ще не кажуть, хто стане новим заступником.

Міський голова Львова Андрій Садовий пояснив, навіщо йому ще один додатковий заступник: «Скоро будемо мати на місто велике навантаження. Ми повинні починати рекультивацію полігону, будівництво заводу. Відкрите питання вивезення твердих побутових відходів. Вже три роки закрита „Збиранка“. Ми повинні вивозити відходи на всі полігони, які є в Україні. Потрібна одна людина, яка буде мати під собою управління безпеки міста, управління надзвичайних ситуацій та департамент ТПВ. Ця посада назріла давно. Без такої посади ми не зможемо вирішувати усі ці питання».

Керівник юридичного департаменту Львівської міської ради Гелена Пайонкевич запевнила, нова посада — не означає, що на роботу до мерії візьмуть нову людину. Можливо, заступником з питань безпеки стане хтось з керівників департаментів або відділів Ратуші.

Схожі новини