Передплата 2024 «Добрий господар»

У «Борисполі» показали карту України без Криму

  • 30.04.2019, 16:56
  • 687

Поліція відкрила кримінальне провадження за фактом демонстрації у міжнародному аеропорту «Бориспіль» відеоролика із зображенням України без Автономної Республіки Крим.

Про це повідомляє прес-служба Національної поліції України.

Вчора, 29 квітня, до поліції звернувся один з пасажирів аеропорту «Бориспіль». Він повідомив, що у приміщенні аеропорту транслюють відеоролик, в якому Україна відображена без А Р Крим.

За цим фактом слідчим відділом відділення аеропорту «Бориспіль» було відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст. 110 (посягання на територіальну цілісність і недоторканність України) Кримінального кодексу України.

Поліцейські документують факт розповсюдження незаконного відеоконтенту та опитують працівників аеропорту, встановлюють осіб, які монтували та надали проморолик для розміщення. Попередньо встановлено, що лист з пропозицію про розміщення відеоконтенту надійшов до підприємства з Міністерства інформаційної політики.

Наразі встановлюються всі обставини події, проводяться першочергові слідчі дій. Поліцейські збирають доказову базу для оголошення підозри особам, які замовили та створили даний відеопродукт.

Схожі новини