Передплата 2024 «Добра кухня»

В МЗС України назвали уточнену кількість постраждалих українців в ДТП з автобусом у Росії

  • 30.04.2019, 10:40
  • 344

У результаті ДТП під російським містом Орел, де зіткнулися вантажівка «КамАЗ» і автобус Yutong, який перевозив громадян України, постраждали 15 українців.

Про це повідомив заступник директора департаменту консульської служби Міністерства закордонних справ України Василь Кирилич, передає УНН.

«Внаслідок ДТП (під російським містом Орел — ред.) постраждало 15 громадян України, один у важкому стані у Кромській райлікарні, двоє — в Орловській обллікарні, іншим надано меддопомогу та дозвіл залишити лікарню», — повідомив Кирилич.

З його слів, решту пасажирів розміщено у готелях міста Орел. В автобусі перебувало 52 громадянина України. Консул підтримує постійний зв'язок з черговими УМВС та МНС РФ. Родичів постраждалих поінформовано.

Нагадаємо, ДТП сталася на трасі М-2 «Крим» в Кромському районі Орловської області. Раніше російськими ЗМІ повідомлялось, що з 52 осіб, які перебували в автобусі, постраждала 21 людина, і всі вони є громадянами України. У регіональному УМВС РФ уточнили, що транспортні засоби рухалися у попутному напрямку. Після зіткнення автобус перекинувся в кювет.

Схожі новини