Передплата 2024 ВЗ

У Росії автобус з українцями зіткнувся з вантажівкою, є постраждалі

  • 30.04.2019, 08:13
  • 442

У Росії в Орловській області на 423-му кілометрі траси М-2 «Крим» уночі 30 квітня зіткнулися рейсовий автобус та вантажний автомобіль «КамАЗ», в результаті ДТП постраждали 26 осіб.

Про це повідомляє УНН.

«Під час приватного перевезення автобусом з Києва в Москву сталося ДТП. У автобусі знаходились 52 громадянини України П’ятеро з них доставлені в Кромську центральну районну лікарню», — повідомили у МНС Росії Орловської області.

Зокрема, черговий у Консульському відділі Посольства України в РФ додав, що ДТП сталося приблизно о 1 годині ночі. Зокрема він повідомив, що консул України в РФ наразі займається з’ясуванням обставин ДТП та станом громадян України на місці.

У Кромській Центральній районній лікарні, УНН повідомили, що у лікарню звернулось 26 осіб, з них п’ятьом надали допомогу. Одна особа, водій, знаходиться у тяжкому стані. «Решта звернувшихся має дрібні подряпини, забиття, переломи», — повідомив черговий у лікарні, додавши, що всі живі.

За інформацією російського видання ТАСС «чоловік у важкому стані (водій — ред) зараз перебуває на операції, його і ще двох жінок можуть направити на подальше лікування в Орловську обласну клінічну лікарню» — йдеться у виданні, — «Осіб, які отримали незначні травми розмістили в готелі в Орлі».

У регіональному УМВС уточнили, що транспортні засоби рухалися в попутному напрямку. Після зіткнення автобус перекинувся в кювет.

Схожі новини