Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Вроцлавський таксист, який навмисне переїхав велосипедиста-українця, може сісти довічно

Сьогодні суд вирішить питання про його подальшу долю

Водія таксі, який у суботу, 27 квітня, у Вроцлаві навмисно збив велосипедиста, звинуватили у вбивстві. Зараз він перебуває під вартою, а сьогодні суд вирішить питання про його подальшу долю. Його жертву госпіталізували у важкому стані.

Журналісти порталу RMF24 першими у Польщі написали про цю історію.

Вона почалася з інциденту на перехресті. У суботу, 27 квітня, відразу після восьмої години ранку, 40-річний велосипедист, мабуть, проїхав на червоне світло. Це розізлило таксиста.

Після короткої сварки, велосипедист поїхав у справах, однак 38-річний водій таксі почав переслідувати його у парку. За словами свідків, він наздогнав жертву на одній з вулиць, збив автівкою, а відтак навмисно переїхав. Першу допомогу велосипедисту надали випадкові перехожі. У лікарні з’ясувалося, що у нього розчавлена грудна клітка з двостороннім пневмотораксом і переломом ребер.

Відомо, що поранений був громадянином України. За даними поліції, обидва чоловіки були тверезими. Водія заарештували і сьогодні його очікує суд, аби вирішити його подальшу долю. Обвинувачення у замаху на вбивство передбачає покарання — довічне ув'язнення.

Досі затриманий не визнав себе винним.

Схожі новини