Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Американка найняла адвоката для неслухняного кота

Мешканка Белвью, штат Вашингтон, звернулася до адвоката заради того, щоб захистити від переслідувань свою кішку Мішку (Mishka). За даними місцевої юридичної служби, за останні 10 років в окрузі було зареєстровано близько 20 тисяч порушень, пов’язаних з тваринами, з них складено 50 позовів проти кішок з Белвью.

Про це повідомляє телеканал Q13Fox.

Більше половини позовів спрямовані проти Мішки, яка самостійно гуляла по сусідських ділянках і нібито нападала на домашніх кроликів, і в 2017 році її навіть на кілька місяців заарештували.

Власниця Мішки заявила, що один з їхніх сусідів протягом п'яти років вимагав позбутися від кішки, посилаючись на постанову від 2010 року, в якій йдеться про те, що домашні тварини в Белвью не мають права вільно пересуватися. До 2017 року ситуація загострилася, і господиня Мішки найняла адвоката Джона Циммермана.

Виявилося, що співробітник відділу по контролю за тваринами, яка наполягала на тому, щоб приспати кішку, є сусідом господині і намовляв друге сусідів скаржитися на неї.

За словами Циммермана, сім'я врятувала життя кішки, але процес не завершився, так як господиня тварини подала в суд з вимогою скасувати всі позови проти Мішки. При цьому власниця кішки не претендувала на відшкодування фінансових збитків у справі.

Відповідаючи на запит журналістів, представник виконавчої влади округу заявив, що ніхто не захоче коментувати майбутні судові розгляди.

Схожі новини