Передплата 2024 «Добра кухня»

Рятувальники перевірили храми на Львівщині: результати дивують

  • 26.04.2019, 17:04
  • 639

Вогнеборці перед Великоднем інспектували храми Львівщини

Перевіряли наявність вогнегасників та доступність шляхів евакуації для парафіян, перевірили протипожежне водопостачання та сигналізацію.

Про це повідомив 5 канал.
Священикам нагадали правила пожежної безпеки та розповіли, як діяти в разі виникнення пожежі. Принагідно нагадали, як правильно користуватися вогнегасниками.

Під час перевірок рятувальники виявили у храмах області понад 15 тис. порушень пожежної безпеки.

«Основні порушення — відсутність громозахисту від прямих попадань блискавки, необладнання релігійних установ системами пожежної автоматики, пожежної сигналізації, відсутність достатньої кількості засобів пожежогасіння. Для релігійних установ, для молитовного залу має бути два первинних засоби пожежогасіння — порошковий та вуглекислотний вогнегасники», — відзвітував головний інспектор пожежної безпеки ГУ ДСНС у Львівській області Ігор Брегін.

Як повідомлялося, держекоінспекція у Львівській області закликає львів’ян не нести на цвинтарі пластикові квіти і вінки.

Про це повідомляє прес-служба екоінспекції. Пластикові вінки і квіти не несуть жодної богословської символіки, це традиція, яка поширилася у радянські часи і в Європі нічого подібного немає. Слід зазначити, що ці вироби починають шкодити екології вже з етапу виготовлення сировини для них, адже для цього використовують нафтопродукти.

Схожі новини