Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Скандальний дует ANNA MARIA виступить від України на російському конкурсі

  • 26.04.2019, 17:32
  • 542

Сестри вирушать до Росії представляти Україну на «Новій хвилі»

Український дует сестер-близнючок ANNA MARIA, які брали участь у Нацвідборі на «Євробачення 2019», представлять Україну на міжнародному пісенному конкурсі «Нова хвиля». Конкурс відбудеться в Росії, а саме в місті Сочі у серпні.

Про це повідомляє Сьогодні.ua з посиланням на офіційний сайт конкурсу.

У «Новій хвилі» братимуть участь представники 15-ти країн, крім сестер Україну представлятиме учасник «Голосу країни» Тарас Присяжнюк. Відзначимо, що фіналістів визначили члени журі, якими стали російський співак Філіп Кіркоров, композитор Ігор Крутой, режисер Олександр Ревзін і музичний продюсер конкурсу Анастасія Мухіна.

Нагадаємо, кримський дует ANNA MARIA потрапили в великий скандал через свою позицію з приводу статусу Криму. В інтерв'ю відомому журналісту Роману Скрипіну дівчата не змогли відповісти на питання «Чий Крим?», а також відзначили, що «Україна втратила Крим». Після цього інтерв'ю на сестер обрушилося величезна кількість критики. До всього іншого, з'ясувалося, що батьки артисток займають великі посади в окупованому Криму і мають російське громадянство.

Схожі новини