Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

У Кремлі російським пропагандистським телеканалам рекомендували «не дуже хвалити» Зеленського, — ЗМІ

  • 25.04.2019, 11:43
  • 599

У Кремлі рекомендували федеральним каналам «не дуже хвалити» Володимира Зеленського, який переміг на виборах президента України.

Про це повідомляє російське видання «Проект» з посиланням на чиновника в адміністрації президента Росії, передає Українська правда.

За його словами, на російському телебаченні виходили надмірно компліментарні на адресу колишнього коміка сюжети і це було «перебором».

Відзначається, що слова співрозмовника видання підтверджуються і випусками новин.

Зокрема в програмі «Вести недели» від 14 квітня Дмитро Кисельов буквально нахвалював кандидата в президенти, відзначаючи його «щирість», а вже через тиждень подібного собі не дозволяв.

Також дуже акуратними були журналісти програми «Время» «Первого канала» у випуску, в якому підбивали підсумки виборів в Україні.

За словами джерела видання, близького до президентської адміністрації, в Кремлі поки не розуміють, чого чекати від майбутнього президента, тому вирішили не хвалити і не лаяти його.

Інший співрозмовник, близький до Кремля, підкреслив, що в Росії ніхто не чекає, що з приходом Зеленського відносини з Україною різко налагодяться.

Схожі новини