Передплата 2024 «Добре здоров’я»

«Народний фронт» і БПП проти відставки Парубія

  • 24.04.2019, 11:58
  • 577

Депутатські фракції «Народний фронт» і «Блок Петра Порошенка» висловилися на підтримку Голови Верховної Ради Андрія Парубія у зв’язку зі збором підписів щодо відставки спікера, ініційованого напередодні народним депутатом Валерієм Писаренком із депутатської групи «Партія «Відродження».

Про це з трибуни парламенту заявив голова фракції «Народний фронт» Максим Бурбак, повідомляє Укрінформ.

«Наші вороги весь час марять реваншем — їхні козачки присутні тут у залі. Учора один з них заявив, що спробує нашкребти до 150 підписів народних депутатів за відкликання Андрія Парубія з посади голови українського парламенту… Реваншу не буде, і це вам точно гарантує фракція «Народний фронт» і «Блок Петра Порошенка».

Андрій Парубій залишається на посаді Голови Верховної Ради, і до жовтня ми ухвалимо ще десятки необхідних для України законів", — сказав Бурбак.

Він наголосив, що «наявність Андрія Парубія на посаді спікера — це можливість не лише вберегти проукраїнську більшість до парламентських виборів, але і гарантія незмінності курсів держави національного і зовнішньополітичного, незмінності курсу на ЄС і НАТО».

При цьому Бурбак підкреслив, що будь-які спроби розпустити парламент у цей час є шкідливими і незаконними, адже Верховна Рада ухвалює важливі закони.

Схожі новини