Передплата 2024 «Добрий господар»

Басейн та сауна: екс-заступник глави Адміністрації президента розповів про таємниці будівлі на Банковій

  • 24.04.2019, 09:10
  • 816

У будівлі Адміністрації президента України на Банковій є басейн і сауна, ними користувалися представники адміністрації президента-утікача Віктора Януковича.

Про це в інтерв’ю «Українській правді» розповів колишній заступник глави, А П Дмитро Шимків. «Одного прекрасного дня я блукав по АП з мапою, шукав підходящу кімнату. Тут у того кабінет, там той сидить. І я натрапив на таку чудернацьку кімнату. Стукаю, відчиняє бабця. Я кажу: „Добрий день. А що тут у вас?“ Вона каже, мовляв заходьте», — розказав Шимків.

«Я заходжу, а там — велика така вітальня, камін, дивлюсь — масажний зал, тренажерний зал, сауна, басейн! Розумієте, в Адміністрації басейн і сауна. Питаю її, а хто був останній раз тут? Каже: «За Януковича ходили», — продовжив він. З

а словами Шимківа, у команді Порошенка не знали про басейн і сауну у будівлі АП. «Та ми уже кілька місяців працювали! Пішли, провів усім екскурсію. Ну і постає питання, що з усім цим робити? Я кажу: давайте все це винесемо звідси. Борис (Ложкін — ред) каже теж, що так, нафіг все це звідси. Але тут у нас був такий представник президента в Кабміні (Олександр Данилюк — ред), який каже: „Ні-ні-ні. Це ж можна користуватись“. І не дали мені все це викинути. Не знаю, яка там зараз доля цього всього», — додав він.