Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Подякував Порошенку за роботу: про відставку заявив четвертий губернатор (відео)

  • 23.04.2019, 19:08
  • 940

Голова Тернопільської обласної державної адміністрації Степан Барна заявив, що звільниться з посади після інавгурації нового президента шоумена Володимира Зеленського.

Як повідомляє УП, відповідне відео він опублікував 23 квітня у Facebook.

«Як тільки відбудеться інавгурація новообраного президента України, я покладу перед ним заяву про відставку», — сказав він.

Барна пояснив, що належить до 25% (24,45%), які вважають, що Україна має йти до членства в ЄС та НАТО і подякував президенту Петру Порошенку за роботу.

Глава Тернопільської ОДА також сказав, що буде стояти на позиції «недопущення реваншу» і приходу в політику людей, які намагалися загнати Україну в російське ярмо.

Відзначимо, що відео він записував у Кременці на горі Бона, яка, за словами Барни, «здавна відома своїми козацькими традиціями, історією, яку намагалися перемогти, але нікому не вдавалося».

Барна був народним депутатом VIII скликання.

З квітня 2015 року його призначили головою Тернопільської обласної державної адміністрації.

Нагадаємо, 23 квітня голова Закарпатської обласної державної адміністрації Геннадій Москаль подав президенту Петру Порошенку заяву про звільнення з посади за власним бажанням.

22 квітня голова Львівської обласної державної адміністрації Олег Синютка заявив, що йде у відставку.

Також ввечері 22 квітня стало відомо, що очільник Миколаєвської обласної державної адміністрації Олексій Савченко також написав заяву про відставку.

Схожі новини