Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

До кінця місяця Землю накриє ще чотири потужні магнітні бурі: як вберегтися від негативного впливу

  • 23.04.2019, 10:10
  • 703

У квітні українців чекає нова хвиля магнітних бур. Почалися магнітні коливання вже з 22 квітня і закінчаться лише 25-го. Пік магнітних бур випаде 23−24 квітня.

Про це повідомляє УНІАН.

Як захистити себе від впливу магнітних бур

Вплив магнітних бур на людину залежить від ситуації. Якщо зараз ви хворі або у стані стресу, якщо проблеми навалилися, а рішення їм ви знайти не можете, то магнітна буря змусить поринути в депресію або апатію. Якщо ви повні сил і енергії, то вона може пройти непомітно для вашого організму.

Серед основних симптомів впливу магнітної бурі можна назвати головний біль, слабкість, безсоння або сонливість (в залежності від вашого організму і темпераменту), дратівливість, неуважність.

Щоб уникнути негативного впливу сонця в період магнітних бур, рекомендується не навантажувати себе надмірною фізичною роботою, більше відпочивати, уникати стресових ситуацій, а також дотримуватися правильного раціону харчування та водневого режиму. Також під час магнітної бурі обмежте далекі поїздки і обов'язково тримайте під рукою необхідні ліки.

Рекомендації метеозалежним від лікарів

Для найбільш чутливих людей лікарі розробили систему рекомендацій. У дні, що передують магнітним коливанням, і в самі дні магнітних бур утримайтеся від вживання алкоголю і важкої їжі, що містить жирне, гостре, солоне. На цей період краще дотримуватися помірності в їжі і намагатися зробити акцент на здоровому харчуванні.

Пийте більше чистої води. Не нехтуйте чаями, компотами, трав'яними сумішами, цикорієм. Намагайтеся вживати ті напої, які не мають сильний вплив на вашу серцево-судинну систему. Постарайтеся утриматися від кави, міцних і підбадьорливих чаїв.

Постарайтеся провести більше часу на свіжому повітрі і менше вдома. Будь-які важкі фізичні навантаження рекомендується відкласти на інший період. Прогулянки на свіжому повітрі, навпаки, підуть вам на користь.

Схожі новини