Передплата 2024 ВЗ

«Слава Україні!»: Львів’янка Оксана Муха — переможець «Голосу країни-9»

  • 22.04.2019, 11:35
  • 844

Довгоочікуваний фінал шоу «Голос країни 9 сезон» відбувся у неділю, 21 квітня. Талановиті вокалісти виступили з новими композиціями та зробили все для того, щоб глядачі саме за них віддали свій голос.

Однак найбільше українці підтримали Оксану Муху, відтак саме вона стала переможницею шоу «Голос країни-9», повідомляє «24 канал».

Оксана Муха підкорила суддів і глядачів чуттєвістю виконання українських пісень. На сліпих прослуховуваннях вона заспівала композицію Квітки Цісик і потрапила в команду до Дана Балана, повідомляє «Обозреватель».

Упродовж кількох місяців тисячі глядачів спостерігали за запеклою вокальною боротьбою у шоу «Голос країни-9». Кожен з учасників доводив, що гідний називатись переможцем проекту.

Однак до фіналу дійшли всього 4 вокалістів — Оксана Муха, Андрій Хайат, Карина Арсентьєва та Вікторія Олійник. Саме вони й зійшлись у вирішальному вокальному протистоянні.


У результаті їй вдалося перемогти в шоу «Голос Країни», з невеликим відривом обійшовши свою конкурентку Карину Арсентьєву.

Схожі новини