Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Принца Гаррі та Меган Маркл планують переселити в Африку — ЗМІ

У палаці хочуть знайти спеціальну роль для герцога Сассекського і роз’єднати герцогинь, які між собою конфліктують

Букінгемський палац планує відправити в Африку принца Гаррі і його дружину Меган Маркл, герцога і герцогиню Сассекських, після народження їхньої першої дитини, повідомляє Sun 21 квітня з посиланням на джерело в палацових колах.

«Обговорення триває на ранній стадії. Але план полягає в тому, щоб знайти новий спосіб використовувати їхні можливості „м'якої сили“, найімовірніше, в Африці», — розповів співрозмовник газети.

Серед варіантів — Лесото, Ботсвана, Малаві і ПАР. Букінгемський палац обговорить з урядом фінансування перебування та безпеки пари за кордоном.

У палаці хочуть знайти спеціальну роль для Гаррі, оскільки його старший брат Вільям починає готуватися до того, щоб стати королем. Крім того, від'їзд подружжя позбавить їх конфліктів у королівській родині: ходять чутки, що у Гаррі і Маркл зіпсувалися відносини з Вільямом і його дружиною Кейт Міддлтон.

Раніше свекор Маркл принц Чарльз заборонив їй надягати діамантову тіару принцеси Діани. Незабаром королева Єлизавета зовсім заборонила Меган Маркл надягати прикраси зі своєї колекції.

А 7 квітня стало відомо, що принц Гаррі і Меган Маркл переїхали з королівського палацу.

Схожі новини