Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

У США арештували двох 14-річних дівчат, які планували масове вбивство

  • 21.04.2019, 16:56
  • 731

Щонайменше дев’ятеро людей мали стати жертвами двох 14-річних школярок у штаті Флорида, які спланували масове вбивство з використанням вогнепальної зброї.

Про це йдеться в повідомленні американського видання The Daily Beast, передає телеканал «Прямий».

«Дві 14-річних дівчини, учениці середньої школи містечка Ейвон Парк (у 80-ти милях на південь від Орландо, штат Флорида) були заарештовані через продуману змову щодо вбивства дев'ятьох людей», — зазначає видання.

Вони склали ретельний план з іменами шести обраних жертв, а також кодовими абревіатурами щодо інших. Ці записи були зібрані в теку під назвою «Проект 11/9» із позначками «приватна інформація» й «не відкривати», яка була знайдена вчителем.

Дівчата спланували, в тому числі, де придбати вогнепальну зброю, що одягти і як спалити тіла, щоби позбавитись їх, використовуючи автомобіль. Як стало відомо, вони мали намір «заманити» своїх жертв на місце запланованого вбивства.

Ученицям загрожують звинувачення за дев'ятьма пунктами змови з метою вбивства, а також за трьома пунктам змови з метою викрадення. Засідання щодо обвинувачення заплановане на понеділок.

Схожі новини