Передплата 2024 «Добрий господар»

Зрозуміти і пробачити: проросійський бойовик-розвідник попався поліції у пасажирському автобусі

  • 20.04.2019, 16:34
  • 563

Правоохоронці перевіряли документи пасажирів автобусу, який перетинав блокпост. І під час звірки з базою тих, хто перебуває у розшуку виявили й затримали 46-річного чоловіка. Адже він не лише брав участь у незаконних збройних формуваннях, а й «служив» розвідником.

Про це повідомляє 24 Канал

На блокпосту «Петропавлівка» Станично-Луганського району Луганської області цілодобово працюють бійці батальйону патрульної служби особливого призначення «Луганськ-1».

Саме вони і затримали чоловіка, який виявився розвідником з «ополчення ЛНР», про що повідомив Відділ комунікації поліції Луганської області.

Оперативники встановили, що чоловік у період з березня по червень 2015 року «служив» у розвідувальному взводі так званого «ополчення ЛНР» під керівництвом Олександра Конкіна у місті Ровеньки Луганської області.

Конкін, до слова, відомий під псевдо «Фотон» — представник донських козаків, народжений у Ростовській області Росії та громадянин Росії. Відомий мародерством, грабунками та захопленням нафтобази із заручниками.

Затриманий розповів, що прямував до українського Сєвєродонецька, при цьому мав з собою лише ксерокопію паспорта. Мету поїздки пояснив так: «Я їхав відновити паспорт. Паспорт громадянина України».

Я каюся. І надіюся, що мене зрозуміють і пробачать. Зрозуміють і пробачать усім нам,
— сказав затриманий.

Чоловік запевняє, що у бойових діях участі не брав і в українських бійців не стріляв. Далі ж затриманим буде займатися СБУ.

Схожі новини