Передплата 2024 ВЗ

Зеленський і Порошенко завершили дебати кожен на своїй хвилі

Кандидат у президенти Володимир Зеленський пообіцяв закінчити війну на Донбасі, а чинний президент Петро Порошенко — не допустити повернення олігархату

Вони завершили дебати, звертаючись до аудиторії, а не один до одного.

Зеленський, відповідаючи на раніше поставлене питання Порошенка, щодо його цінностей і бачення держави, сказав: «Наші принципи — рівність всіх перед законом, зняття недоторканності, закон про імпічмент».

«Щодо медичної реформи. Якщо якісних ліків немає, доступних цін немає, умов в лікарнях, грошей немає, нормальних зарплат у лікарів немає, яка це нафіг реформа? З приводу доріг мені немає що сказати, бо їх немає», — заявив шоумен.

«З приводу війни: ми зробимо все, щоб її закінчити», — додав він.

Зеленський так і не відповів Порошенку, чи піде на офіційні дебати на «Суспільному».

Порошенко у свою хвилину сказав: «Друзі, вони не бачать, що зроблено за 5 років. Вони намагаються перетягнути це на будь-які інші напрямки».

«Ми з вами маємо об'єднатися для того, щоб повернути Крим в Україну, щоб захистити український Донбас, щоб захистити Україну від популізму і російських фейків», — сказав чинний президент

«Ми з вами не допустимо повернення олігархату і повернення втікачів в Україну!», — заявив Порошенко.

«Ми спільно продовжимо наш рух вперед, бо ми знаємо що і знаємо як робити! І наша оновлена команда обов’язково переможе!», — пообіцяв він.

Насамкінець Порошенко закликав не порушувати традицію і зустріч виконанням Гімну.

Цього разу Зеленський його не співав Гімн — він поцілував дружину просто на сцені й почав комуну кувати з публікою жестами.

А Порошенко з дружиною і членами його команди таки заспівав Гімн України акапела.

Трансляцію дебатів дивіться тут

Схожі новини