Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Пройшов крізь натовп: Порошенко прийшов на Майдан, де відбувається акція «Захисти Україну» (відео)

  • 19.04.2019, 15:32
  • 855

Чинний президент Петро Порошенко прийшов на Майдан Незалежності, де встановлена сцена, з якої перед тим виступали артисти, міністри та спікер Верховної Ради Андрій Парубій.

Як свідчить трансляція на Facebook-сторінці президента, на Майдані проходить акція «Захисти Україну», повідомляє УП.

Порошенко пройшов через натовп людей, вийшов на сцену під козацький марш, де подякував за підтримку і почав свій виступ.

«Яка ми сила! Я вітаю Майдан Незалежності! Вітаю всю Україну, яка дивиться нас по телебаченню і бачить, які ми об’єднані», — почав Порошенко.

«Мене надзвичайно тішить наша самоорганізація, прагнення довести до тих громадян, на яких упала пелена витончених телевізійних технологій. Ми розкриємо їм очі. Це не вибір між Зе і Порошенком, як комусь здається. Ми з вами знаємо точну ставку на цих виборах — чи продовжить Україна свій шлях до ЄС і НАТО, чи знову все буде спущено на гальма», — почав зриватися на крик Порошенко.

Президент додав, що з заяв його опонента «все частіше промальовується образ Малоросії», а «Путін мріє про слабкого президента-новачка, про хаос».

«Нам пропонують політичні і соціальні експерименти, щоб українці були як заворожені телевізійними шоу, відмовилися від свободи і гідності», — сказав Порошенко.

Порошенко розповів, що «уклоніст» від служби в армії тепер претендує на посаду президента.

«Дезертирів було багато в 2014 році, але на посаду верховного головнокомандувача з уклоністів претендує лише один. Як він в очі солдатам буде дивитися, як буде дивитися в очі батькам загиблих?», — питав у свої прихильників президент.

Порошенко запевняє, якщо його оберуть 21 квітня, то в «наступні 5 років Путіна чекає гучний провал в Україні».

«А ми з вами пройдемо точку неповернення, і ніхто більше не буде бачити Україну в російських обіймах, а ми увійдемо в ЄС», — підсумував Порошенко.

«Нам пропонують політичні і соціальні експерименти, щоб українці були як заворожені телевізійними шоу, відмовилися від свободи і гідності», — вигукував Порошенко.

Схожі новини