Передплата 2024 «Добра кухня»

«Я не здаюся і не здамся»: Порошенко звернувся до виборців

  • 19.04.2019, 08:55
  • 524

Президент України Петро Порошенко звернувся до виборців за допомогою відеоролика — способом, яким активно користувався його опонент у боротьбі за посаду президента Володимир Зеленський.

Відеоролик Порошенко опублікував на своїй сторінці в Facebook, повідомляє УП.

«5 років тому, ви довірилися мені. Я робив помилки, але мені точно не соромно за ці 5 років. Подивіться навколо: безвіз, незалежна церква, сильна армія, стартапи, країна приваблива для міжнародних інвестицій, прогресивна молодь, яка реалізує себе, мода на українське — одяг, технології, музику. Ми перетворюємося на країну можливостей», — каже Порошенко.

«Та зараз я зрозумів, що мало з вами говорив, я займався країною. І тому зараз я намагаюся достукатися до вас усіма засобами. Використовую методи опонента, і можливо навіть виглядаю незвично, але я цього не боюся, якщо так ви мене почуєте. Я не здаюся і не здамся. Я буду боротися за Україну як Президент, як кандидат, як громадянин!», — заявив він.

У передвиборчій кампанії кандидат у президенти Володимир Зеленський зробив акцент на застосуванні можливостей соціальних мереж YouTube, FB, Instagram, twitter, Telegram для комунікацій з виборцями і поширення відероликів і політичної реклами.

Його опоненти, в тому числі і Порошенко, більше віддавали перевагу класичним методам ведення передвиборчої кампанії.

Схожі новини