Передплата 2024 ВЗ

«Зеленський — зовсім не смішно. Не може бути смішним те, що несе трагедію для України»

Так вважає львівська інтелігенція. А от міський голова Львова Андрій Садовий не захотів сказати про свій вибір у другому турі…

Львівська інтелігенція закликала українців підтримати у другому турі виборів, 21 квітня, чинного президента України Петра Порошенка, — бо шоумен Володимир Зеленський несе загрозу для держави.

«Зеленський є проектом одіоз­ного олігарха Ігоря Коломой­ського, який розікрав мільяр­ди доларів „ПриватБанку“ та, рятуючись від українських правоохоронних органів, втік за кордон, — йдеться у зверненні. — Олігарх спорядив на президентські ви­бори цілу низку кандидатів-маріонеток, аби знову отримати змогу паразитува­ти на державному бюджеті. Закликаємо вас усвідомити, що кандидат у прези­денти Зеленський — це зовсім не сміш­но! Бо не може бути смішним те, що несе трагедію для України».

Моральні авторитети міста Лева на­голошують, що містер «Зе» насміхався зі святих речей та самої держави Укра­їна, представляючи її в образі порноак­торки, та самих українців — як «дурнува­тих гуцулів» і «хохлів-салоїдів». Заявляв зі сцени, що гасло «Слава Україні!» — то для галицьких туалетів. І Зеленському жодного разу не спало на гадку попро­сити вибачення за це перед українським народом… «Не віддавайте свій голос „по приколу“ — за облудну маску, маріонетку корупційного олігарха. Українці, закли­каємо поставитись до свого вибору сер­йозно. За нинішніх соціологічних розкла­дів цінним є кожен голос. Тож обміркуйте наслідки», — закликають моральні авто­ритети столиці Галичини.

Журналіст «ВЗ» звернулася телефо­ном по коментар до міського голови Львова, лідера партії «Самопоміч» Андрія Садового (він був кандидатом у президенти, але зняв свою кандидату­ру на користь Анатолія Гриценка), — аби дізнатися, чи мер уже визначився із ви­бором і чи підтримує заяву львівської ін­телігенції. Андрій Садовий уважно ви­слухав запитання журналіста, і раптом на другому кінці дроту прозвучали ко­роткі гудки… Після цього вже не виходив на зв’язок з редакцією «ВЗ», аби прояс­нити свою політичну позицію.

Схожі новини