Передплата 2024 «Добре здоров’я»

«На конкурсі „Міс Львів“ хотіла донести глядачам, що я красива не лише зовнішньо», — володарка корони

19-річна Олена Фірут розповіла «ВЗ» про дружбу з конкурентками, амбіції на корону «Міс Україна».

Новоспечена «Міс Львів-2019» 19-річна Олена Фірут (на фото) родом із Новояворівська. Вона професійна модель, майбутній юрист, захоплюється фотографуванням, займається спортом. У кулуарах конкурсу краси дівчина зізналася журналісту «ВЗ», що про перемогу на львівському конкурсі краси мріяла з дитинства. Хоча у красуні уже є певні перемоги та приводи для гордості. Торік Олена Фірут стала переможницею міжнародного конкурсу краси Miss & Mister Planet-2018, який проходив у Тбілісі (Грузія), Miss Planet-2018, «Королева Львова-2018», «Королева Україна-Всесвіт»…

Журналіст «ВЗ» поспілкувалася з Оленою Фірут про враження від конкурсу краси, реакцію на очікувану перемогу, життєву позицію та плани на 2019 рік у статусі найвродливішої львів’янки.

— У дитинстві дивилася по телевізору конкурси краси. І вже з п'ятирічного віку мрію про перемоги. До участі в конкурсі «Міс Львів» мене підштовхнули рідні. Завжди хотіла, але не могла наважитися. Підготовка займала 90% мого часу. Довелося жертвувати навчанням та зустрічами з рідними, — сказала Олена Фірут. — Було багато фотосесій, репетицій. Навіть їздили в дитячий будинок і організовували толоку.

— Не хвилювалися, коли журі ось-ось мали оголошувати результат?

— Не хвилювалася, бо це мій не перший конкурс краси. Проте певні емоції все ж були. Мій секрет перемоги — харизма, плюс — зовнішні та внутрішні фактори. Чим я вразила — питання до суддів. На конкурсі «Міс Львів» хотіла донести глядачам та журі, що я красива не лише зовнішньо.

— Конкурентки псували настрій?

— Конкуренція була доволі сильною. Цього року на конкурс зібралися дуже красиві учасниці. За весь період підготовки ми подружилися.

— Розкажіть про амбіції на конкурс «Міс Україна».

— Надалі буду реалізовувати свої плани в бізнесі та соціальних проектах. Нещодавно відкрила для себе нове вміння — дизайнер інтер’єрів. На «Міс України» хочу гідно представити Львів. Мрію виграти і в цьому конкурсі краси. Після цього — підкорити конкурс «Міс світу», де теж вибороти корону.

— Чи вважаєте, що тепер на вас звернуть увагу забезпечені кавалери?

— Ні! Корона — не для особистого життя. Вона потрібна для реалізації інших планів (мала на увазі професійних та у сфері конкурсів краси. — Авт.).