Передплата 2024 «Добрий господар»

Зеленський про легалізацію проституції та марихуани: кандидат у президенти розповів, як в Україні зробити свій Лас-Вегас

  • 18.04.2019, 11:32
  • 807

Кандидат у президенти Володимир Зеленський заявив, що в Україні можливо легалізувати медичну марихуану, а також легалізувати проституцію в межах якогось одного міста.

Про це він заявив в інтерв'ю «РБК-Україна», передає «112 Україна».

«Медична марихуана, я вважаю, що це нормально, в крапельках вона продається. Я, до речі, консультувався з цього приводу з Євгеном Олеговичем Комаровським. Я за легалайз крапельок — так», — розповів кандидат у президенти.

Щодо легалізації проституції в країні Зеленський заявив, що, на його думку, в Україні треба дати можливість «продавати секс за гроші» на території одного міста.

«Секс за гроші? Чесно кажучи, хлопці, я думаю, що у нас є можливість, і я зараз відповім на всі попередні питання, зробити Лас-Вегас. Суспільство було б не проти, і податки платили. Дати можливість якомусь місту, якійсь території, і там все це відкрити», — додав Зеленський.

Водночас кандидат у президенти вважає, що в його рідному місті, Кривому Розі, таку ідею «мужики не зрозуміють».

Також Зеленський вважає, що в межах якогось одного міста можна легалізувати і гральний бізнес.

«Так, взяти все це і перенести туди, дати там можливість. Будь ласка, там тусіть. Це ж не буде закрита територія. Можна цим самим підняти якесь місто, в яке ніхто не приїжджає, і там — будь ласка», — зазначає він.

Схожі новини