Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

У Порошенка також кличуть людей на стадіон та збирають автопробіг: як взяти участь

  • 17.04.2019, 16:35
  • 663

Кандидат у президенти Петро Порошенко погодився взяти участь у дебатах з Володимиром Зеленським 19 квітня о 19:00 на НСК «Олімпійський», наразі його команда запрошує прихильників на стадіон. Також у штабі організовують автопробіг на підтримку кандидата.

Відповідне повідомлення розміщене на сторінці Порошенко2019 у Facebook, повідомляє УП.

«Прийди і підтримай Петра Порошенка! Разом переможемо! #CтадіонТакСтадіон», — йдеться в повідомленні.

Зазначається, що дебати розпочнуться о 19:00.

Рамки будуть відкритими на вхід з 16:30, а пропуск на стадіон буде за списками та посвідченнями особи, у зв’язку з чим прихильників Порошенка просятьза повнити анкети.

«Якщо ви готові підтримати свого кандидата то заповнюйте анкету і Вам зателефонує хтось з наших волонтерів. Анкета тут. Розглянемо. Допоможемо. До зустрічі!», — йдеться в повідомленні.

У Порошенка закликали прихильників чинного президента не брати з собою атрибутики спортивних змагань.

«Ніяких фаєрів, дудок, барабанів тощо. Ми йдемо не змагатися хто кого перекричить. Приносьте з собою прапори та символіку у державних кольорах України та Євросоюзу», — йдеться в повідомленні.

Також зазначається, що для охочих підтримати Порошенка організують безкоштовні автобуси з регіонів.

Окрім цього на 16:00 — 22:00 заплановано автопробіг, приурочений до дебатів із кандидатом Володимиром Зеленським.
«Ми збираємо всіх! Автопробіг на підтримку президента Петра Порошенка вирушає з кожного обласного центру до Києва. Приїжджай сам і привозь друзів на дебати, які відбудуться у НСК «Олімпійський», — закликають українців.

«Давайте покажемо Україні, що нас багато. Давайте покажемо, що ми згуртовані та мобільні. Що нам небайдужа доля країни, і тому ми обираємо проукраїнського президента», — агітують у штабі глави держави.

Для участі просять заповнити анкету.

«Завтра вам зателефонує координатор заходу у вашому місті та допоможе з інформацією, передасть прапори і символіку на машини», — попереджають учасників.

«Зустрічаємось у п'ятницю! Запасайтесь гарним настроєм і вирушайте до Києва, станьте свідком історичної події», — додають організатори автопробігу.

Схожі новини