Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Дружина Зеленського заявила, що це вона вмовила його не виходити до журналістів

  • 17.04.2019, 16:13
  • 830

Дружина кандидата в президенти Олена Зеленська заявила, що це вона вмовила Володимира не виходити до журналістів.

Як повідомляє «Еспресо», про це вона заявила у інтерв'ю виданню «Апостроф».

«Зараз до нього звучить багато претензій, що він ховається від преси. Я не радила йому виходити до журналістів. Насправді і без того багато виходів, комусь відмовляють, але багатьом ні», — сказала вона.

Також Зеленська сказала, що все встигнути нереально, а одна з претензій до Зеленського полягає в тому, що він недосвідчений.

Дружина кандидата у президенти сказала, що Зеленський усі останні місяці консультувався із експертами.

«Це складний процес, це навіть не навчання, це робота. Він повинен вникнути практично у все і це неможливо зробити за одну хвилину. Він зараз екстерном проходить курс молодого бійця, і мені здається, успішно», — сказала Зеленська.

Нагадаємо, Володимир Зеленський під час своєї виборчої кампанії кілька разів спілкувався з журналістами. Головним каналом комунікації цього кандидата в президенти є поширення відеороликів, які стають інформаційними приводами для новин та матеріалів у медіа. Позицію Зеленського також висвітлює його штаб, який надсилає до засобів інформації текстові повідомлення.

16 квітня Медіарух «Медіа за усвідомлений вибір» закликав Зеленського провести прес-конференцію до офіційної дати дебатів, тобто до 19 квітня, щоб «забезпечити діалог з представниками медіа зокрема та українцями загалом».

Схожі новини