Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Зеленський оголосив про початок розповсюдження квитків на дебати

  • 17.04.2019, 08:11
  • 422

Кандидат у президенти Володимир Зеленський одноосібно оголосив про початок поширення квитків на дебати із президентом України і кандидатом в президенти Петром Порошенком на НСК «Олімпійський».

Про це Зеленський заявив через відеозапис опублікований в Facebook, повідомляє «Українська правда».

«Дебати 2019 19 квітня о 19.00 — вільний доступ. Поширення квитків починається прямо зараз», — сказав він, звинувативши свого опонента у спробі розділити людей.

Кандидат у президенти Володимир Зеленський одноосібно оголосив про початок поширення квитків на дебати із президентом України і кандидатом в президенти Петром Порошенком на НСК "Олімпійський".

У повідомленні до відеозапису вказується, що доступні безкоштовні квитки у фан-зону в центрі стадіону на сайті: https://debaty2019.org.ua

Як зазначається, на одну людину можна зареєструвати 2 безкоштовні квитки.

При цьому залишається незрозумілим, чому про поширення квитків оголошує один з кандидатів і чи будуть ці квитки дійсними для проходу на стадіон 19 квітня.

Також після переговорів штабів кандидатів щодо проведення дебатів відкритим лишалося і питання часу їх початку. Зеленський же вказує, що дебати відбудуться о 19:00. Чи погоджено цей час із штабом Порошенка невідомо.

Наразі під час спроби завантажити сторінку для замовлення квитків сайт не відповідає.

Нікому зі співробітників УП не вдалося отримати квиток з моменту запуску сайту — невідомо, що було причиною цьому — неякісна робота сайту або великий наплив відвідувачів.

Нагадаємо, 19 квітня між кандидатами заплановані дебати, а другий тур виборів відбудеться 21 квітня.

Схожі новини