Передплата 2024 «Добра кухня»

З часів Революції Гідності проведено більше реформ, ніж за весь час незалежності України, — представник Торгової палати США Енді Гундер

  • 15.04.2019, 16:35
  • 561

З часів Революції гідності проведено більше реформ, ніж за весь час незалежності України, і це позитивно впливає на розвиток бізнесу та приплив іноземних інвестицій в Україну.

Про це в ефірі «Прямого» заявив представник Торгової палати США в Україні Енді Гундер.

«З часів Революції гідності проведено більше реформ, ніж за весь час незалежності України. Цьому сприяв активний діалог між бізнесом і владою», — заявив він.

За словами Гундера, він багато подорожує Україною і бачить на власні очі, як розвивається український бізнес та працюють іноземні інвестиції.

«Нещодавно, ми були в Ужгороді, на відкритті фабрики великого американського інвестора — компанії „Джейгл“. Там працює 3000 працівників і вони виробляють дуже популярні кавові машини, які експортують по всьому Євросоюзу», — зазначив представник Торгпалати США.

За словами Гундера, такі зміни стали можливими завдяки сталій комунікації Торгової палати США, Європейської бізнес-асоціації, Спілки українських підприємців та органів державної влади на вищому рівні.

«Найпотужнішим інструментом для кожного з нас — є наш голос. Громадяни України віддають свій голос на виборах з 1991 року. Для бізнесу — це голос, який Американська торгівельна палата з 1992 року доносить до органів державної влади на найвищому рівні», — наголосив Гундер.

Схожі новини