Передплата 2024 «Добра кухня»

«Ти ж мене підманула»: Порошенко на «Олімпійському» заспівав Зеленському пісню

  • 14.04.2019, 19:27
  • 575

Кандидат в президенти, шоумен Володимир Зеленський не прибув до на НСК «Олімпійський» сьогодні, 14 квітня, куди його запрошував на передвиборчі дебати з 14.00 до 15.00 опонент на президентських виборах, чинний глава держави Петро Порошенко. Чинний Президент прокоментував відсутність опонента рядком з відомої пісні: «Я прийшов — тебе нема».

Про це повідомляє УНІАН.

Глава держави на сцені біля НСК «Олімпійський» разом музикантами гурту «Kozak System», які супроводжували його виступ, заспівав народну пісню «Ти ж мене пiдманула», присвятивши її Зеленському.

Крім того, Порошенко засудив те, що напередодні під час розмови з ним по телефону в ефірі українського телебачення його опонент на президентських виборах Зеленський повісив слухавку.

«Я вже прийшов на ваш, Володимире Олександровичу, майданчик — на канал „1+1“, ви так мене туди запрошували. А тут, як в російській пісні: „Я до тебе, а ти розгубився“ і поплуталися карти, і слухавки почали кидати. До речі, не кидайте слухавку — це не та розмова, яку я хотів би чути від українського кандидата в президенти», — сказав президент.

Схожі новини