Передплата 2024 «Добра кухня»

На Донбасі загинув український морський піхотинець: у штабі назвали ім’я полеглого Героя

  • 13.04.2019, 13:30
  • 1 009

У районі проведення операції Об’єднаних сил, захищаючи суверенітет і територіальну цілісність України, загинув український морський піхотинець — старший матрос Володимир Лісаковський.

Про це повідомляє «Сегодня» з посиланням на прес-службу ВМС ЗСУ.

Як сказано в повідомленні, Володимир був сміливим морським піхотинцем, щирим патріотом і хорошим товаришем і навіки залишиться таким в пам'яті членів його флотської «сім'ї».

«Командування, весь особовий склад Військово-Морських Сил Збройних Сил України глибоко сумують і висловлюють щирі співчуття рідним і близьким захисника України. Слава нашим героям», — сказано в повідомленні.

Однак прес-служба ВМС ВСУ не уточнила, в якому саме підрозділі служив 30-річний Володимир. У той же час з його профілю в соціальних мережах відомо, що він був кулеметником.

Також відомо, що Лісаковський навчався в Національному університеті Державної податкової служби України (Ірпінь Київської області), в жовтні 2011-го був призваний на строкову військову службу до внутрішніх військ МВС України та через рік звільнений в запас.

У квітні 2015 го був мобілізований до ЗСУ у зв'язку з проведенням антитерористичної операції на сході України, а в липні 2017 го — був звільнений в запас.

Володимир жив у Кривому Озері Миколаївської області, але мріяв про переїзд до Одеси. Судячи з усього, Лісаковський прийняв для себе рішення повторно взяти участь операції проти бойовиків на Донбасі.

Схожі новини