Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Дебати: У Порошенка офіційно анонсували його візит на «Олімпійський»

  • 13.04.2019, 11:50
  • 461

В адміністрації чинного президента Петра Порошенка офіційно анонсували його візит на НСК «Олімпійський» 14 квітня для участі у дебатах перед другим туром виборів-2019.

Відповідне повідомлення розміщено на сторінці прес-служби глави держави, пише УП.

«У неділю, 14 квітня о 14:00 президент України Петро Порошенко відвідає НСК «Олімпійський», — зазначено в анонсі.

Нагадаємо, Володимир Зеленський запропонував Петру Порошенку провести публічні дебати на стадіоні НСК «Олімпійський» — той погодився, але Центральна виборча комісія та НСТУ («Суспільне») заявили, що офіційні дебати за законом проходять увечері останньої п’ятниці перед другим туром виборів у студії національного мовника.

Зеленський пропонував провести дебати увечері 19 квітня, а в Порошенка казали, що це пізно, але він згоден і на цю дату, і на інші. Зрештою, Порошенко запропонував зустрітися на стадіоні 14 квітня.

НСК «Олімпійський» отримав від представника Порошенка запит на оренду стадіону 14 та 19 квітня, а від представника Зеленського — на 19 квітня.

10 квітня Порошенко заявив, що чекатиме свого опонента Володимира Зеленського для дебатів на стадіоні 14 квітня, а ввечері 19 квітня піде на офіційні дебати на «Суспільне».

11 квітня у штабі Зеленського запропонували провести дебати телемостом у прямому ефірі. Аласанія відповів, що телеміст можливий лише після години дебатів.

Заступник гендиректора НСК «Олімпійський» Віктор Анісімов заявив, що на НСК пройшла зустріч представників виборчих штабів кандидата в президенти Володимира Зеленського та чинного президента України Петра Порошенка.

Для проведення дебатів 19 квітня подано дві заявки — від обох кандидатів, заходи будуть проводитися кожним з кандидатів окремо, їхні формати відрізняються один від одного, але кожен з них передбачає можливість участі другого учасника виборчих перегонів.

Анісімов уточнив, що 19 квітня — «не офіційні дебати, а захід, який організовується виборчими штабами в рамках передвиборної агітації».

Схожі новини