Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Анджеліна Джолі передумала розлучатися та хоче повернути Пітта, — ЗМІ

  • 12.04.2019, 18:56
  • 1 003

Голлівудська акторка Анджеліна Джолі, яку нещодавно вперше за довгий час помітили у компанії екс-чоловіка Бреда Пітта, виявляється спеціально зятягує шлюборозлучний процес, який триває майже три роки.

Як повідомив інсайдер із оточення пари виданню The Sun, причиною такого довгого процесу є те, що акторка хоче повернути Пітта, пише ТСН.

«Анджеліна дала зрозуміти Бреду, що хоче знову бути з ним. Вона мріє возз'єднати сім'ю і дати другий шанс їхньому шлюбу. Ось чому Джолі затягує з розлученням і ускладнює справу». — передає видання слова інсайдера.

Тому, Анджеліна власне і висуває Бреду все нові претензії. Так, нещодавно з'явилась інформація, що Джолі вимагала від актора компенсацію за те, що пожертвувала заради нього своєю кар'єрою, а також заявила, що колишній чоловік отримав акторський успіх і гонорари багато в чому завдяки їй.

Проте повідомляється, що актор, своєю чергою, не зацікавлений у відродженні шлюбу. Він готовий підтримувати дружні стосунки з екс-дружиною заради дітей і мріє скоріше завершити судову тяганину.

Схожі новини