Передплата 2024 «Добрий господар»

У Львові відновили подачу опалення до будинків

  • 12.04.2019, 10:10
  • 458

У Львові відновили опалювальний сезон.

За інформацією ЛМКП «Львівтеплоенерго», станом на ранок опалення отримують 1613 будинків. Без опалення 4 споживачі. З них 2 будинки відмовились отримувати опалення, 1 будинок не отримує тепло через порив у внутрішньобудинковій системі і 1 будинок не має опалення через порив на тепломережі, повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

ЛКП «Залізничнетеплоенерго» подає опалення до усіх споживачів, які обслуговує це підприємство.

«Станом на ранок опалення не отримують 2 будинки — вул. Сахарова, 31 і вул. Наукова, 59. Причина відсутності тепла — відмова абонента від опалення. Будинок на вул. Миколайчука, 4 не має опалення через порив у внутрішньобудинковій системі. Роботи з ліквідації пориву проводить балансоутримувач будинку — ЛКП „Північне-411“. Також будинок на вул. Під Голоском, 1 не отримує опалення через порив на тепловій мережі. Завершити роботи і подати опалення до будинку планують сьогодні, 12 квітня», — повідомили у ЛМКП «Львівтеплоенерго».

Також не отримують гарячу воду 4 споживачі ЛМКП «Львівтеплоенерго». Зокрема будинки на вул. Стрийська, 65, 69, 71 і будинок на вул. Базарна, 50 не отримують гарячу воду через ремонт внутрішньобудинкової системи гарячого водопостачання. Роботи проводять балансоутримувачі будинку — ЛКП «Бондарівка» і ЛКП «Янів-405».

За інформацією ЛКП «Залізничнетеплоенерго», опалення і гаряча вода подається до усіх споживачів, які обслуговує це підприємство.

Як наголошують тепловики, якщо у помешканнях батареї не гріють, то потрібно звертатися до балансоутримувача будинку. Станом на сьогодні 97% усіх споживачів житлового фонду, який обслуговують теплопостачальні підприємства Львова, мають загальнобудинкові лічильники. Отож, вони самі можуть регулювати подачу тепла в будинок і, з метою економії коштів, можуть включати опалення.

Нагадаємо, ЛМКП «Львівтеплоенерго» подає опалення до 1617 житлових будинків, 160 освітніх закладів (школи, садочки) та 33 медичних закладів (лікарні, поліклініки). ЛКП «Залізничнетеплоенерго» подає опалення до 524 житлових будинків, 42 закладів освіти (школи і садочки) і 5 медичних установ.

Схожі новини