Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Якщо ви хотіли побачити дно, це було саме воно, — політолог про істерику Зеленського у розмові з Порошенком

  • 12.04.2019, 09:33
  • 1 901

Під час трансляції шоу «Право на владу» на телеканалі 1+1, Володимира Зеленського виставили гопником і хамом в дуже непривабливому вигляді.

Таку думку висловив політолог Тарас Березовець на своїй сторінці у Facebook.

«Єдине пояснення, чому на 1 + 1 Володимира Зеленського виставили гопником і хамом в самому непривабливому вигляді, бачу в тому, що на каналі працює партизанська журналістська група. Тепер для тих, хто думає дебати вже не потрібні, вистачило цих 4 хвилин. До речі, він ще й українською в живому ефірі двох слів зв’язати не може. Що ж за країну так соромно то, а?», — підкреслює політолог.

Політолог також прокоментував виступ Порошенка на 1+1, та істерику Зеленського під час телефонної розмови в ефірі програми «Право на владу» на телеканалі «1+1.

«Дивився виступ Порошенко на 1 + 1 і як Зеленський істерично кричав в телефон і потім кинув трубку. Потім уявив, що Зеленський прийшов до нас на Прямий і так же відповідав на питання в недружньому середовищі, а не „теплій ванні“. Хоча ні, таке уявити неможливо. Цікаво, як Зеленський з Путіним переговори вести збирається в разі обрання? Теж тікати буде? Якщо ви хотіли побачити дно, це було саме воно», — наголосив Березовець.

Схожі новини