Передплата 2024 «Добра кухня»

Загострення на Донбасі: бойовики 20 разів порушили «тишу», загинув військовий, вісім поранені

  • 12.04.2019, 08:33
  • 542

За минулу добу окупанти 20 разів відкривали вогонь по позиціях ЗСУ.

Про це повідомляє прес-центр штабу ООС.

«11 квітня збройні формування Російської Федерації 20 разів обстріляли позиції підрозділів Об'єднаних сил, при цьому чотири рази застосували заборонене Мінськими домовленостями озброєння», — йдеться в повідомленні.

Також ворог обстрілював наших захисників із озброєння бойових машин піхоти, протитанкових ракетних комплексів, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

У смузі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Схід» окупанти обстріляли позиції наших військ 19 разів: двічі з мінометів калібру 120 мм, гранатометів різних систем та великокаліберних кулеметів — біля населеного пункту Лебединське; тричі з мінометів калібру 82 мм, протитанкових ракетних комплексів, озброєння бойових машин піхоти, автоматичних станкових гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї — біля села Павлопіль; чотири рази з протитанкових ракетних комплексів, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї — біля населеного пункту Новотроїцьке; п'ять разів з протитанкових ракетних комплексів, гранатометів різних систем та великокаліберних кулеметів — біля населеного пункту Новоселівка; з станкових протитанкових гранатометів та стрілецької зброї — біля населеного пункту Гнутове; двічі з автоматичних станкових гранатометів та стрілецької зброї — в районі населеного пункту Водяне; двічі з гранатометів різних систем та стрілецької зброї — в районі передмістя Авдіївка.

У смузі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Північ» окупанти з мінометів калібру 82 мм обстріляли позиції Об'єднаних сил поблизу села Катеринівка.

У штабі повідомили, що під час обстрілів один український захисник загинув, вісім військовослужбовців отримали поранення.

За даними розвідки, 11 квітня дев'ять окупантів було знищено, ще вісім — поранено.

Від початку поточної доби ворог двічі обстріляв позиції наших захисників у смузі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Схід».

Схожі новини