Передплата 2024 «Добра кухня»

Львівський ді-джей Costel van Dein підкорив світові музичні вершини

  • 11.04.2019, 20:40
  • 1 585

У світі клубна музика вже давно займає чільне місце, а ді-джейські сети зводять з розуму сотні мільйонів людей на усіх континентах Землі. Яскравим прикладом цього став львів’янин Назар Загарюк, треки якого не лише посідають перші місця у міжнародних топ-чартах але й виконуються легендами світової електронної музики.

Так, нещодавно відомий львівський ді-джей Costel van Dein підписав контракт з компанією Armada Music (сублейбл Dark Light records), яка є одним з найбільших музичних лейблів планети.

До слова, Armada Music є голландським музичним лейблом, що спеціалізується на виданні музики. Її засновниками є Армін ван Бюрен, Майкл Пірон та Девід Льюїс. Саме цей бренд володіє найбільшим у світі танцювальним музичним каталогом, в якому — понад 40 тис. треків.

Тож контракт, який Costel van Dein підписав із Armada Music є свідченням того, що українська клубна музика вийшла на новий якісний рівень, а її представників, готові слухати у всьому світі. До речі, Назарій Загарюк (Costel van Dein), до того ж є ще й музичним продюсером і президентом найбільшого нічного клубу Львова. У клубі він заводить своїми хітовими треками тисячі відвідувачів, які шаленіють у неймовірній музичній ейфорії.

Costel van Dein створив десятки глибоких та чуттєвих музичних композицій, які мають шалену популярність у різних жанрах електронної танцювальної музики. Деякі з його треків отримали підтримку провідних представників світового EDM, наприклад, Feddele Grand, Don Diablo, Lucas and Steve, Ferry Corsten, Cosmic Gate, M.I.K.E. Push і Judge Jules.

Справжнім проривом світового масштабу стало і те, що цього року, на топ-фестивалі Ultramusic festival 2019 всесвітньовідомий ді-джей Feddele Grand, який посідає 18 місце глобального музичного рейтингу за версією DJ MAG, зіграв дві композиції авторства Costel van Dein: Sweet Dreams та Speaker From The Jungle.

Минулого року реліз українського ді-джея також увійшов до списку Top 10 на Beat port в electro house. Тож Costel van Dein — це справжній прорив української танцювальної музики. Його треки вражають, захоплюють та змушують танцювати весь світ!

Схожі новини