Передплата 2024 «Добра кухня»

Суд скасував заборону на в’їзд в Україну російському пропагандисту Ігорю Шувалову

Окружний адміністративний суд міста Києва визнав противправною заборону на в’їзд до України громадянина Р Ф Ігоря Шувалова

Про це «Детектору медіа» повідомили в суді.

8 квітня 2019 року суддя Окружного адміністративного суду міста Києва С. К. Каракашьян визнав противправною заборону на в’їзд громадянина Р Ф Ігоря Шувалова і повністю задовольнив його позов проти Державної міграційної служби України.

Нагадаємо, 22 травня 2017 року стало відомо, що Держприкордонслужба видворила з України Ігоря Шувалова, російського пропагандиста, колишнього заступника директора з розвитку компанії «Національні інформаційні системи» (НІС), яка виробляє для телеканалу «Інтер» інформаційно-аналітичні програми, в аеропорті «Бориспіль», звідки він вилітав до Росії через Білорусь.

У травні 2018 року Окружний адміністративний суд міста Києва відкрив провадження у справі за позовом Ігоря Шувалова до Державної міграційної служби України. Департамент карного розшуку Національної поліції України фігурував у справі Шувалова проти Міграційної служби України як третя особа.

Спікер МВС Артем Шевченко відмовився від коментаря для «Детектор медіа».

Схожі новини