Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Міс Львова вживуться у роль… батярів у спідницях

Журналіст «ВЗ» протестувала на прес-конференції знання етикету і принципів справжньої леді тих, які 16 квітня будуть змагатися на сцені Оперного за корону

У вівторок, 16 квітня, на сцені Львівської опери відбудеться десятий конкурс краси «Міс Львів-2019». Традиційно чотирнадцять конкурсанток боротимуться за корону і титул найвродливішої львів’янки. Компанію їм складуть ще десять міс, які отримали корону за усі десять років конкурсу. Титуловані красуні матимуть спеціальний феєричний вихід, аби ювілейне гранд-шоу отримало статус заходу з найбільшою концентрацією краси.

Ведучим вечора буде Тимур Мірошниченко, виступатимуть гурт «Антитіла», співаки — Мама Ріка, Артем Пивоваров, Рекенвальд, BAKUN. Серед VIP-гостей — відома зіркова телеведуча Катерина Осадча із «Світським життям». Квитки на гала-концерт «Міс Львів-2019» коштують від 250 до 2 тисяч гривень.

Гендиректор конкурсу «Міс Львів» Валерія Никифорець сказала на прес-конференції, що десятий конкурс краси матиме і традиційні дефіле (в купальниках та вечірніх платтях), і родзинку — арт-вихід. «Привідкрию завісу таємничості, арт-вихід буде у стилі батярів, що є колоритом Львова, — каже вона.- Дівчата будуть імпровізувати на сцені цей рух. Буде цікаво».

Потенційні міс Львова провели  на прес-конференції “репетицію” презентації своєї персони, яка відбудеться на сцені Оперного театру.
Потенційні міс Львова провели  на прес-конференції “репетицію” презентації своєї персони, яка відбудеться на сцені Оперного театру.

Валерія Никифорець прийшла на прес-конференцію не сама, а з конкурсантками, які по черзі представлялися і стисло розповідали про себе, свої мрії, життєві переконання. Зауважила, деякі дівчата не лише хвилювалися… Уточнила у організатора «Міс Львів», чи крім хореографів та експертів з дефіле, з красунями працюють викладачі з етикету. Адже конкурс «Міс Львів» позиціонують як такий, який вийшов за рамки краси, бо титулована красуня має бути вихованою, з добрим серцем і, звичайно, леді. Пані Никифорець запевнила, що з дівчатами працюють викладачі з етикету, але відмовилася назвати прізвище вчителів вишуканих манер… Тоді журналіст «ВЗ» вирішала особисто протестувати претенденток на головну корону: «Валеріє, нехай будь-яка з конкурсанток назве бодай три складові леді». Директор конкурсу краси не розгубилася: «Волонтери! Хто скаже? Сміливіше! Тоню, давай ти?». 22-річна студентка Львівського медуніверситету Антоніна Ступар впевнено сказала, що леді має завжди вміти поводитися у суспільстві, бути вихованою і випромінювати енергію жіночності.

Усі фото авторки

Схожі новини