Передплата 2024 ВЗ

Завтра у Львові відновлять подачу опалення до будинків

  • 10.04.2019, 15:40
  • 515

Як повідомив заступник міського голови Львова з питань житлово-комунального господарства Сергій Бабак, з огляду на пониження температури зовнішнього повітря, від завтра, 11 квітня, у Львові планують відновити подачу опалення до всіх споживачів теплопостачальних підприємств.

Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

«У зв’язку з потеплінням, у Львові було офіційно призупинено опалювальний сезон. Однак, аналізуючи прогноз погоди, ми передбачали, що вже з четверга його буде відновлено. Отож завтра, 11 квітня, теплопостачальні підприємства відновлять подачу опалення до всіх своїх споживачів. Комунальні служби, які дотичні до процесу відновлення опалення, отримали доручення скоординувати свої дії, щоб до кінця дня опалення було в усіх будинках», — повідомив Сергій Бабак.

У мерії також нагадали, що станом на сьогодні, 97% усіх споживачів житлового фонду, який обслуговує «Львівтеплоенерго», мають загальнобудинкові лічильники. Отож, вони самі можуть регулювати подачу тепла в будинок: встановлювати комфортну для них температуру та економити кошти.

Схожі новини